Werken bij breik.

Waar online marketing talent en strategieën samenkomen

Bij breik. in Kapelle, beter bekend als de bloesem van Zeeland, creëren we niet alleen online marketing campagnes, maar bouwen we ook aan carrières. Ons sfeervolle kantoor in het centrum is de plek waar online marketing talent en digitale strategieën samenkomen.

Werken bij breik. Zet jouw online talenten in Bloei

We bouwen aan een hecht team

Bij breik. geloven we in de kracht van zelfstandigheid. We bieden je op basis van jouw ervaring de vrijheid om je eigen online strategieën en ideeën vorm te geven zodat jouw expertise tot bloei komt. Maar vergis je niet, bij breik. sta je er nooit alleen voor. Samenwerking zit in ons DNA. We bouwen aan een hecht team dat elkaar ondersteunt, inspireert maar ook samen de successen viert.

Of je nu bij ons komt werken als online marketeer of in een andere rol, je draagt bij aan het grotere geheel. Jouw verantwoordelijkheid? Het leveren van topresultaten, het ontwikkelen van online strategieën waardoor onze klanten nog succesvoller worden. En dit alles terwijl je de vrijheid hebt om je werk op jouw manier te doen, met respect voor een gezonde werk-privébalans.

Waarom werken bij breik.?

onze vacatures:

Online marketeer

Werken bij breik.

Junior Online marketeer

Hoe Maak je een Social media plan?

stage marketing

cursussen breik.nl jouw investeren in online marketing door te leren

We zijn zo trots als een pauw

op onze klanten

We zijn zo trots als een pauw op onze klanten. We werken voor verschillende bedrijven uit verschillende branches. Dat doen we voor iedere project groot of klein met onze nuchtere aanpak en 100% betrokkenheid. Want samen willen  het maximale bereik. Echt relevant bereik, je kent dat wel…… dan bereiken jouw klanten jou en dat maakt ons trots. Direct voor jou aan de slag? Maak snel een afspraak!

online marketing waardoor jouw bedrijf groeit

Bereik meer met breik.