Vacature Junior Online Marketeer

Zet jouw carrière in bloei!

Ben je gepassioneerd over online marketing en klaar om de eerste stappen in jouw carrière te zetten? Wij zijn een dynamisch online marketingbureau, is op zoek naar een enthousiaste Junior Online Marketeer. Bij ons krijg je de kans om te leren, je te ontwikkelen door een diverse groep klanten te ondersteunen met hun online marketingstrategieën.

Jouw rol als junior marketeer bij breik.

Je werkt met een breed scala aan klanten

Als Junior Online Marketeer bij breik. werk je met een breed scala aan klanten, van MKB tot grote landelijke spelers, en van nieuwe merken tot gevestigde namen. Wat ga je allemaal doen?

Je helpt ondersteunen bij het ontwikkelen en implementeren van online marketingstrategieën. Daarnaast werk je actief mee aan SEO, social media beheer en e-mailmarketing. Natuurlijk moeten de campagne resultaten  geanalyseerd worden voor het doen van aanbevelingen.
We begrijpen dat je misschien niet direct alles weet, maar met onze ervaren begeleiding en jouw inzet, ben je snel op weg naar succes.

wat kun je verwachten:

werken bij breik.

Wij geloven in de kracht van zelfstandigheid

wat wij verwachten:

Bij breik. krijg je de kans om te groeien in een omgeving die jouw ontwikkeling waardeert en stimuleert. Als Junior Online Marketeer speel je een belangrijke rol in het succes van onze klanten en krijg je de kans om je professionele vaardigheden uit te breiden.

Ben jij klaar om aan de slag te gaan in een omgeving waar jouw talent erkend en gewaardeerd wordt? Neem contact met ons op of solliciteer direct op een van onze vacatures. Wij zijn enthousiast om jouw energie en ambitie te verwelkomen.

We zijn zo trots als een pauw

op onze klanten

We zijn zo trots als een pauw op onze klanten. We werken voor verschillende bedrijven uit verschillende branches. Dat doen we voor iedere project groot of klein met onze nuchtere aanpak en 100% betrokkenheid. Want samen willen  het maximale bereik. Echt relevant bereik, je kent dat wel…… dan dan bereiken jouw klanten jou en dat maakt ons trots. Direct voor jou aan de slag? Maak snel een afspraak!

online marketing waardoor jouw bedrijf groeit

Bereik meer met breik.