Cursus facebook adverteren

Succesvol adverteren op Facebook

Heel veel bedrijven adverteren op Facebook. Misschien herken je het wel, je hebt net een dienst of product bij een collega op de website bekeken of je hebt jezelf online georiënteerd op bijvoorbeeld een nieuw tuinset. Later kijk je weer op Facebook en je ziet de advertentie van je concurrent, dat mooie tuinset of andere gerelateerde artikelen in je timeline staan. Hoe dat kan? Nou, die bedrijven maken slim gebruik van de mogelijkheden die Facebook adverteren biedt. Dat wil jij natuurlijk ook!

Waarom een cursus facebook adverteren?

je kunt zelf Succesvol zijn met facebook ads

Je herkent het vast wel, collega ondernemers die tijdens een netwerkbijeenkomst vertellen hoe ze via Facebook hun klanten bereiken, meer verkeer op de website en webshops krijgen en ook nog eens meer verkopen. Succesvol zijn met Facebook ads wil natuurlijk iedereen. Maar hoe krijg je het voor elkaar? Door even op de knop promoten te drukken en wat advertentiebudget toe te voegen lijkt Facebook jou te willen helpen. Maar is dat wel echt zo? 

Voor je het weet kost Facebook adverteren jou een hoop geld en is Facebook de enige die echt profiteert. Om dat scenario te voorkomen is het handig om een cursus Facebook adverteren te volgen. Je leert dan eenvoudig je doelgroep te vinden en maken, interesse targeting toe te passen en retargeting op basis van interactie of verkeer van op jouw website. Je krijgt antwoord op de vraag; hoe werkt Facebook adverteren?

Waarom een cursus Facebook ads?

Hoe werkt Facebook ads?

maak adverteren makkelijk en Werk altijd met een vast stappenplan

in 5 stappen aan de slag met Facebook ads?

Het begint natuurlijk allemaal met een eigen bedrijfspagina, productpagina of merkenpagina. Deze pagina is wel gekoppeld aan je persoonlijke Facebook account maar staat er verder qua berichtgeving los van. Je kunt op met deze pagina gericht communiceren met en naar jouw klanten. Het organische bereik op Facebook is de laatste jaren sterk verminderd waardoor betaald adverteren bijna noodzakelijk is geworden om de mensen te bereiken die jij met je bedrijf graag wilt bereiken. 

Je hebt een advertentieaccount nodig en je moet natuurlijk ook weten wie je via Facebook wilt bereiken. Targeting pas je toe op demografische en geografische gegevens. Afhankelijk van de doelstelling kies je één van de 10 verschillende advertentievormen die het beste past met jouw doelstelling en totale marketingstrategie. Tijdens de cursus Facebook adverteren gaan we met al deze onderdelen aan de slag.

 

 

Hoe laat je jouw bedrijf groeien met facebook ads?

ontdek de quick wins

Soms heb je het idee dat je er niet uithaalt wat er in zit. Je wilt de online kansen die er zijn graag benutten maar weet niet waar je moet beginnen. Je vraagt je af hoe werkt Facebook adverteren eigenlijk? Ontdek de mogelijkheden en de kansen die Facebook ads jouw bedrijf bieden. We kijken waar de quick wins liggen en je ontvangt verbeterpunten, aanbevelingen en kansen die benut kunnen worden. Gratis en vrijblijvend. Ontdek het zelf……..   

Quick wins online marketing scan breik.nl

Wat kun je van deze cursus verwachten

Facebook adverteren maakt jou een echte Facebook professional.

Deze cursus Facebook adverteren gaat diep in op de vele mogelijkheden die Facebook ads biedt. En geeft antwoord op de vraag hoe werkt Facebook adverteren eigenlijk? Wil je beginnen met Facebook adverteren en heb je nog weinig tot geen kennis dan is het wellicht verstandig eerst te starten met de basistraining Facebook adverteren. De cursus Facebook adverteren voor gevorderden maakt jou tot een echte Facebook ads professional. Je leert hoe Facebook werkt, waarom je op Facebook moet adverteren en hoe je dit zelf kunt aanpakken. 

We gaan diep in op de vele verschillende targeting opties. Hoe maak je een opgeslagen doelgroep, vergelijkbare doelgroep of aangepaste doelgroep, we zetten alle stappen om de facebook pixel te activeren, je leert de do’s en de don’ts en ontvangt tips & tricks om goede en relevante content te maken. Kortom alle facetten die thuishoren in jouw Facebook marketing strategie komen tijdens deze cursus aan de orde

Cursus Facebook adverteren van Breik.nl zorgt voor een scherp oog en maakt je een professional in Facebook marketing

Cursus Facebook adverteren

Hoe werkt Facebook adverteren? leren vanaf de basis tot professional

Vraag je jezelf af hoe werkt Facebook adverteren, en wil je zelf aan de slag met Facebook adverteren schrijf je dan in voor één van onze cursussen. De cursus Facebook Adverteren duurt één dag. Voor de basiscursus heb je slechts één dagdeel nodig. Er wordt gewerkt in groepen met maximaal 6 deelnemers zodat er voldoende aandacht is voor persoonlijke vragen en maatwerk. De dagcursus is inclusief lunch. Voor iedere cursus geldt dat er voor koffie, thee en frisrank wordt gezorgd. Wil je de cursus incompany organiseren? We maken graag een voorstel op maat!

Waarom breik.

Cursus Facebook adverteren

Basiscursus Facebook Adverteren

wat is een doelgroep, Doelgroepbepaling en targeting staat centraal bij de cursus Facebook adverteren

Wat anderen vertellen

Want mond op mond reclame is het mooiste

Jan Valkier
Jan Valkier
Lees verder
Namens Watervliet Zeeland op 11 juli 2017 deelgenomen aan de cursus Adverteren op Facebook. BereikPartners heeft hier middels solide doelstellingen en nuttige tips een heel goede cursus voor opgezet. De trainer Bert Paauwe weet op een enthousiaste wijze en gepast tempo les te geven. Met name de persoonlijke aandacht was voor 'ons' cursisten een groot pluspunt. Nogmaals bedankt Bert!
Withagen Attractie Verhuur
Withagen Attractie Verhuur
Lees verder
Bert Paauwe heeft voor onze ondernemers vereniging recreatie en toerisme de Brabantse Wal een training gegeven advertenties maken op Facebook. Dit deed hij met zeer veel passie en vakkennis. Hierdoor hebben onze leden weer een enorme slag kunnen maken op Facebook. Bert bedankt hiervoor.
Ronny van Werkhoven
Ronny van Werkhoven
Lees verder
Zeer nuttige cursus "Adverteren op Facebook" gevolgd. Cursusleider was zeer kundig en inspirerend. Veel geleerd en snel resultaat geboekt in de praktijk. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar maximaal rendement voor zijn marketingbudget!
Marc Bomer
Marc Bomer
Lees verder
Onlangs een zeer zinvolle (opfris)cursus Google-vindbaarheid gevolgd. Erg gezellig en leerzaam, met goede persoonlijke uitleg. Zeer tevreden!
Vorige
Volgende

breik. cursussen

in online marketing investeren door te leren

Wil je zelf aan de slag met online marketing of wil je beter begrijpen waar online marketing om draait? Dan is het verstandig om zelf te investeren in kennis. De cursussen van [b]reik. zijn gericht op de praktijk en geven cursisten praktische handvatten waarmee ze zelf aan de slag kunnen. Omdat we onze kennis van, en onze passie voor online marketing graag met je delen, wordt je inhoudelijk een betere gesprekspartner voor je bedrijf en of marketingafdeling als het gaat over online marketing.

Leer met de cursus Facebook ads direct in één dag hoe je de kracht van Facebook en Instagram kan gebruiken voor jouw business!

Leer met de cursus email marketing direct in één dag hoe je het [ postvak in ] positief in kan zetten voor jouw business 

Leer met de cursus SEO optimalisatie direct in één dag hoe je Google kan laten werken voor de groei van jouw business