Cursus zoekmachine optimalisatie

hoger scoren in google

Je wilt graag aan de slag met zoekmachine SEO optimalisatie maar weet niet waar je moet beginnen. Of je ervaart dat de producten of diensten van jouw concurrent hoger scoren in Google. Het is vrij logisch, bezoekers op je website zijn noodzakelijk. Als je die bezoekers relevant kunt maken door antwoord te geven op hun zoekvragen krijg je meer klanten en dus ook meer omzet. Hoe je dat moet aanpakken? Hoe kun je jouw online vindbaarheid vergroten? Dat leer je tijdens de cursus zoekmachine optimalisatie.

Waarom een cursus zoekmachine optimalisatie?

Hoger scoren in Google

Aan bezoekers heb je niks! Deze uitspraak geldt natuurlijk alleen als de bezoekers op jouw website niet relevant zijn. Met andere woorden; mensen landen op jouw website en zien niet in één oogopslag wat ze zoeken en klikken weer weg. Dat is niet alleen slecht voor jouw business maar ook nog eens slecht voor jouw online autoriteit. Door te optimaliseren kun je niet alleen hoger scoren in Google maar krijg je ook meer bezoekers op je website. 

Zoekmachine SEO optimalisatie is niet een onderdeel van je marketingstrategie dat je er even bij doet. Zoekmachine optimalisatie is een vak apart en verdient veel van jouw aandacht. Als je tenminste online beter gevonden wilt worden. Hoe kan jij hoger scoren in Google en je online vindbaarheid kan verbeteren leer je tijdens de cursus zoekmachine optimalisatie of SEO cursus.

Waarom SEO optimalisatie?

cursus zoekmachine optimalisatie of zelf aan de slag?

SEO optimalisatie zelf doen of SEO uitbesteden

aan de slag met SEO optimalisatie?

Het begint natuurlijk allemaal met jouw website en de producten en diensten die je wilt aanbieden. Je wilt weten hoe die gevonden kunnen worden, daarom start je met een zoekwoordenonderzoek en het maken van een contentplan. Je wilt niet alleen zoekwoorden die hoger scoren in Google maar je wilt ook dat ze converteren. Daarom moet je de zoekwoorden verwerken in relevante content en die content ook weer optimaliseren. Jouw zoekwoorden en combinaties daarvan, ook wel de longtail zoekwoorden genoemd moeten verwerkt worden in jouw tekst. 

Werk verder met een goede kop, tussenkoppen en maak je url zoekmachinevriendelijk. Verwerk ook daarin jouw zoekwoord. Wanneer je dit allemaal toepast ben je goed op weg, maar je bent er nog lang niet. SEO optimalisatie is een netwerk van knooppunten, wanneer je zoekmachine optimalisatie professioneel aan wilt pakken heb je twee keuzes; SEO uitbesteden of een cursus zoekmachine optimalisatie volgen.

Onlie groeien met een SEO cursus

Hoe groot is jouw SEO kennis

Soms heb je het idee dat je er niet uithaalt wat er in zit. Je wilt de online kansen die er zijn graag benutten maar weet niet waar je moet beginnen. Je vraagt je af hoe werkt  zoekmachine optimalisatie eigenlijk? Ontdek de mogelijkheden en de kansen die de cursus zoekmachine optimalisatie jouw persoonlijk biedt. Maar ook hoe jij hoger kunt scoren in Google. We kijken samen naar jouw SEO kennisniveau en maken inzichtelijk of deze cursus aansluit op jouw wensen. Gratis en vrijblijvend. Wat zijn Quick Wins? Ontdek het zelf of vraag ze meteen aan…  

Quick wins online marketing scan breik.nl

Wat kun je van deze SEO cursus verwachten

na de cursus zoekmachine optimalisatie kun jij SEO zelf doen

Deze SEO cursus gaat diep in op de vele mogelijkheden die optimalisatie biedt. En geeft antwoord op de vraag; hoe werkt zoekmachine optimalisatie eigenlijk? Wil je beginnen met SEO en heb je nog weinig tot geen kennis dan is het wellicht verstandig eerst te starten met deze SEO cursus. De cursus zoekmachine optimalisatie maakt inzichtelijk welke factoren nodig zijn om jouw online vindbaarheid te verbeteren. En op welke zoektermen jouw klanten zoeken. En hoe je ze met relevante content ook naar je website kunt leiden.

Belangrijk is dat je een contentplan maakt waarin je vooraf beschrijft waar op je website je welke doelgroep aan wilt spreken. Want iedere potentiële klant maakt een reis van oriëntatie tot aankoop. Tijdens die reis veranderd het zoekgedrag en het is de kust dat je daar jouw online vindbaarheid op aanpast. Je leert het allemaal tijdens deze SEO cursus. Na deze cursus kun jij SEO zelf doen. 

Cursus Online vindbaarheid van Breik.nl helpt jouw je website beter en hoger te laten vertonen in de zoekmachine van Google

SEO Cursus

Hoe werkt SEO? Stap voor stap aan de slag

Vraag je jezelf af hoe zoekmachine optimalisatie werkt of wil je SEO zelf doen? Schrijf je dan in voor één van onze cursussen. De cursus zoekmachine optimalisatie duurt één dag. Er wordt gewerkt in groepen met maximaal 6 deelnemers zodat er voldoende aandacht is voor persoonlijke vragen en maatwerk. Voor iedere dagcursus geldt dat er voor een lunch, koffie, thee en frisrank wordt gezorgd. Wil je de SEO cursus incompany organiseren? We maken graag een voorstel op maat.

Cursus Zoekmachine optimalisatie

cursus zoekmachine optimalisatie en seo cursus

Waarom breik.

Wat anderen vertellen

Want mond op mond reclame is het mooiste

Jan Valkier
Jan Valkier
Lees verder
Namens Watervliet Zeeland op 11 juli 2017 deelgenomen aan de cursus Adverteren op Facebook. BereikPartners heeft hier middels solide doelstellingen en nuttige tips een heel goede cursus voor opgezet. De trainer Bert Paauwe weet op een enthousiaste wijze en gepast tempo les te geven. Met name de persoonlijke aandacht was voor 'ons' cursisten een groot pluspunt. Nogmaals bedankt Bert!
Withagen Attractie Verhuur
Withagen Attractie Verhuur
Lees verder
Bert Paauwe heeft voor onze ondernemers vereniging recreatie en toerisme de Brabantse Wal een training gegeven advertenties maken op Facebook. Dit deed hij met zeer veel passie en vakkennis. Hierdoor hebben onze leden weer een enorme slag kunnen maken op Facebook. Bert bedankt hiervoor.
Ronny van Werkhoven
Ronny van Werkhoven
Lees verder
Zeer nuttige cursus "Adverteren op Facebook" gevolgd. Cursusleider was zeer kundig en inspirerend. Veel geleerd en snel resultaat geboekt in de praktijk. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar maximaal rendement voor zijn marketingbudget!
Marc Bomer
Marc Bomer
Lees verder
Onlangs een zeer zinvolle (opfris)cursus Google-vindbaarheid gevolgd. Erg gezellig en leerzaam, met goede persoonlijke uitleg. Zeer tevreden!
Vorige
Volgende

SEO optimalisatie zelf doen?

Vraag de gratis SEO Checklist aan

succesvol met zoekmachine optimalisatie

ontvang de gratis SEO Checklist

Succesvol aan de slag met een goed geoptimaliseerde website wil natuurlijk iedere ondernemer. Maar hoe vlieg je dat aan? En is de door jouw geschreven content nou ook echt succesvol? Wil jij SEO zelf doen? Wij geven je graag gratis een basis SEO Checklist waarmee je aan de slag kunt om jouw bedrijf te laten groeien met zoekmachine optimalisatie.

Online Marketing cursussen

in online marketing investeren door te leren

Wil je zelf aan de slag met online marketing of wil je beter begrijpen waar online marketing om draait? Dan is het verstandig om zelf te investeren in kennis. De cursussen van [b]reik. zijn gericht op de praktijk en geven cursisten praktische handvatten waarmee ze zelf aan de slag kunnen. Omdat we onze kennis van, en onze passie voor online marketing graag met je delen, wordt je inhoudelijk een betere gesprekspartner voor je bedrijf en of marketingafdeling als het gaat over online marketing.

Leer met de cursus Facebook ads  direct in één dag hoe je de kracht van Facebook en Instagram kan gebruiken voor jouw business!

Leer met de cursus email marketing direct in één dag hoe je het [ postvak in ] positief in kan zetten voor jouw business

Leer met de cursus SEO optimalisatie direct in één dag hoe je Google kan laten werken voor de groei van jouw business