Over breik.

online marketingbureau zeeland

Over breik.

praktisch, strategisch nuchter en betrokken

Er valt veel te vertellen over [b]reik. Bijvoorbeeld hoe breik als online marketingbureau is ontstaan, en dat [b]reik. staat voor online bereik. Over de jarenlange ervaring in de online en offline media. Over de passie die we voor online marketing hebben en dat het veel verder gaat dan passie. Dat we onze kennis willen delen met ondernemers en hun werknemers door cursussen aan te bieden. Dat we ondersteuning in hun marketingactiviteiten aanbieden wanneer een onderneming ervoor kiest media vooral in eigen beheer te houden.

En over onze werkwijze, die bekend staat als praktisch, strategisch nuchter en betrokken. Maar laten we het niet over [b]reik. hebben, maar over jouw bedrijf, wat jou als ondernemer drijft, waar je heen wilt met je organisatie, wat je doelen zijn en hoe je die doelen wilt bereiken. Maar vooral over wat jouw belangrijkste business is, en hoe we die business succesvol kunnen laten groeien. Dat is voor ons de grootste uitdaging en dat is ook wat onze grootste passie is!

WAAROM breik.

0 %
BETROKKEN
0 %
PRAKTISCH
0 %
RESULTAATGERICHT

Laten we kennis delen

Onze online marketing kennis helpt jouw bedrijf groeien!

Als ondernemer wil je altijd het beste voor je bedrijf en wil je helemaal bij de tijd blijven. Wij helpen je daar graag bij! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang online marketing adviezen, tips en suggesties waar jij mee aan de slag kunt.

Bert Paauwe van [b]reik. staat voor bereik en succes in online marketing

Bert Paauwe

Gaaf dat je meer wilt weten over [b]reik. Tenminste ik neem aan dat je meer wilt weten, anders zou je deze pagina die over [b]reik gaat natuurlijk niet bezoeken. Tot zover hebben we samen al wat bereikt,  jij bent geïnteresseerd in mij en ik naar jou als ondernemer. En dan bedoel ik niet alleen naar je bedrijf maar naar jou persoonlijk als ondernemer met jouw drijfveren, of sterker nog, jouw idealen. Niet jouw idealen persoonlijk, maar ook de idealen die je koestert voor jouw klanten.

Want hoe mooi en uniek jouw product en/of dienstverlening ook is, zonder jouw idealen is het maar de helft waard. Dat is online, in een e-mail, in een magazine, op de winkelvloer en zelfs in een persoonlijk gesprek zo. Daarom is bereik zo belangrijk. Echt bereik, je kent dat wel….persoonlijk, nuchter en betrokken. Als je dat bereikt bij jouw potentiële klanten, dan bereiken jouw klanten jou. Dat is precies waar [b]reik. voor staat! 

breik. staat voor bereik.

Over het logo....

Om te beginnen staat [b]reik. voor bereik! De beginletter b. is centraal gezet in de kleur geel. Het feit dat de letter b ook de eerste letter van de naam Bert Paauwe is geeft aan dat persoonlijke benadering centraal staat. De kleur geel staat voor optimisme en energie, je wordt actief van de kleur geel. Ook termen als logica, leren, studie, intellect, wijsheid, mentale activiteit en groeien horen bij deze kleur. Groeien sluit aan bij onze passie. Het laten groeien van bedrijven en mensen door online marketing en onze online marketing cursussen

De warme tinten van de kleur geel die in het logo zijn verwerkt, staan voor levenslust en vrijheid van handelen. Sommige mensen zien er ook een gouden tint in het logo en dat klopt. De kleur goud ontspant, staat voor welvaart en straalt luxe uit. Daar zetten we graag een dikke punt achter.

[b]reik. staat voor bereik.

online marketing waardoor jouw bedrijf groeit

Bereik meer met breik.

We zijn zo trots als een pauw

op onze klanten

We zijn zo trots als een pauw op onze klanten. We werken voor verschillende bedrijven uit verschillende branches. Dat doen we voor iedere project groot of klein met onze nuchtere aanpak en 100% betrokkenheid. Want samen willen  het maximale bereik. Echt relevant bereik, je kent dat wel…… dan dan bereiken jouw klanten jou en dat maakt ons trots. Direct voor jou aan de slag? Maak snel een afspraak!