Cursus email marketing

Omdat iedereen email leest

Wanneer je dagelijks werkt met email ken je als geen ander de kracht van het postvak in. Emails worden zelden overgeslagen in tegenstelling tot de stroom aan berichten die tot je komen via de social media kanalen. Belangrijk gegeven is wel dat de email relevant is voor de ontvanger omdat jouw e-mail anders snel in de prullenbak verdwijnt. Hoe je dat laatste voorkomt? Dat leer je tijdens deze cursus email marketing.

Waarom een cursus email marketing?

Als je meer wilt dan alleen een digitale nieuwsbrief

Een email versturen kan iedereen. Maar de aandacht van ontvanger pakken en vasthouden vraagt vaak net even een andere aanpak. Hoe doe je dat? Op welke momenten verstuur je een email en met welk doel verstuur je die? Tijdens de cursus mailmarketing gaan we met deze vragen aan de slag. Naast het versturen van digitale nieuwsbrieven staan tal van andere onderwerpen centraal. Onderwerpen zoals de reis die iedere klant maakt van oriëntatie tot aankoop. En hoe je op die reis in kunt spelen en hoe je met e-mailmarketing mensen aan je kunt binden. Email marketing heeft ook een juridische kant met het oog op Algemene Verordening Gegevensbescherming [AVG]. Alle zaken waar we uitgebreid bij stil staan tijdens de cursus mailmarketing.

Waarom een cursus Email marketing?

5 basisstappen voor een sterke digitale nieuwsbrief

Zelf aan de slag, of email marketing uitbesteden?

5 basisstappen voor een sterke digitale nieuwsbrief

Net als bij iedere vorm van digitale marketing begint het bij email marketing ook met een doelstelling. Wat wil je bereiken met de digitale nieuwsbrief die je wilt gaan versturen. Wil alleen informeren, of wil je dat jouw lezers een whitepaper downloaden of misschien wil je wel iets verkopen. Stel vooraf vast wat je doel is zodat je daar gericht naar toe kunt werken en schrijven. Naar wie ga je de brief versturen en in welke fase van de klantreis bevindt de ontvanger zich? 

Je past daar de inhoud van je de digitale nieuwsbrief aan op de behoefte van je klant en op de fase van de klantreis om je inhoud nog relevanter te maken. Verwen de lezer door met een duidelijke structuur te werken. Gebruik daarbij ook korte teksten en pakkende tussenkoppen. Heldere structuren en korte teksten lezen makkelijk en brengen de ontvanger sneller bij het doel.  Wil je aan de slag met e-mailmarketing dan heb je twee keuzes. Email marketing uitbesteden of de cursus email marketing volgen om zelf aan de slag te gaan.

Hoe laat jij jezelf groeien door een cursus email marketing?

ontdek de kans om te groeien

Soms heb je het idee dat je er niet uithaalt wat er in zit. Je wilt de online kansen die er zijn graag benutten maar weet niet waar je moet beginnen. Je vraagt je af hoe werkt  e-mailmarketing eigenlijk? Ontdek de mogelijkheden en de kansen die de cursus email marketing jouw persoonlijk biedt. We kijken samen naar jouw bestaande kennis over email marketing en maken inzichtelijk of deze cursus aansluit op jouw wensen. Ontdek het zelf……..   

Quick wins online marketing scan breik.nl

Wat kun je van deze cursus email marketing verwachten?

Zelfstandig aan de slag met mailchimp

We gaan tijdens deze cursus aan de slag met Mailchimp. Dit programma heeft veel mogelijkheden wanneer je wilt starten met e-mailmarketing. Je kunt door de handige drag and drop methode zelf je digitale nieuwsbrief opbouwen of wanneer je dat handiger vindt kies je één van de standaard templates. Je kunt eenvoudig emailadressen toevoegen en tags meegeven zodat je overzicht houdt in je database.

Heb je de email nieuwsbrief eenmaal verzonden houd je inzicht dankzij de duidelijke maar eenvoudige statistieken. Je ziet hoeveel keer er op jouw links is geklikt en door wie. Handig om te weten zodat jij er tijdens echte ontmoetingen of met een vervolgcampagne op terug kunt komen. Want iedere potentiële klant maakt een reis van oriëntatie tot aankoop. Met de cursus email marketing leer jij hoe je daar handig op in kunt spelen.

Digitale nieuwsbrief versturen of aan de slag met e-mailmarketing

Cursus email marketing

Hoe werkt email marketing? Stap voor stap aan de slag met mailchimp

Vraag je jezelf af hoe mailmarketing werkt of wil je zelf aan de slag met het versturen van een digitale nieuwsbrief? Schrijf je dan in voor deze cursus. Stap voor stap gaan we aan de slag met Mailchimp De cursus email marketing duurt één dag. Er wordt gewerkt in groepen met maximaal 6 deelnemers zodat er voldoende aandacht is voor persoonlijke vragen en maatwerk. Voor iedere dagcursus geldt dat er voor een lunch, koffie, thee en frisdrank wordt gezorgd. Wil je de cursus incompany organiseren? We maken graag een voorstel op maat!

Cursus email marketing

Stap voor stap aan de slag met mailchimp. Je komt dan op #1 in de mailbox van jouw klant

Waarom breik.

Wat anderen vertellen

Want mond op mond reclame is het mooiste

Jan Valkier
Jan Valkier
Lees verder
Namens Watervliet Zeeland op 11 juli 2017 deelgenomen aan de cursus Adverteren op Facebook. BereikPartners heeft hier middels solide doelstellingen en nuttige tips een heel goede cursus voor opgezet. De trainer Bert Paauwe weet op een enthousiaste wijze en gepast tempo les te geven. Met name de persoonlijke aandacht was voor 'ons' cursisten een groot pluspunt. Nogmaals bedankt Bert!
Withagen Attractie Verhuur
Withagen Attractie Verhuur
Lees verder
Bert Paauwe heeft voor onze ondernemers vereniging recreatie en toerisme de Brabantse Wal een training gegeven advertenties maken op Facebook. Dit deed hij met zeer veel passie en vakkennis. Hierdoor hebben onze leden weer een enorme slag kunnen maken op Facebook. Bert bedankt hiervoor.
Ronny van Werkhoven
Ronny van Werkhoven
Lees verder
Zeer nuttige cursus "Adverteren op Facebook" gevolgd. Cursusleider was zeer kundig en inspirerend. Veel geleerd en snel resultaat geboekt in de praktijk. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar maximaal rendement voor zijn marketingbudget!
Marc Bomer
Marc Bomer
Lees verder
Onlangs een zeer zinvolle (opfris)cursus Google-vindbaarheid gevolgd. Erg gezellig en leerzaam, met goede persoonlijke uitleg. Zeer tevreden!
Vorige
Volgende

Gratis email marketing tips

laat jouw bedrijf groeien in het postvak in

succesvol zijn met email marketing

ontvang 5 gratis tips

Succesvol zijn met email marketing wil natuurlijk iedere ondernemer. Maar hoe vlieg je dat aan? En wat maakt de door jouw gekozen strategie nou echt succesvol? Wij geven je graag 5 gratis basis tips waarmee je aan de slag kunt om jouw bedrijf te laten groeien met email marketing.

Online marketing cursus

in online marketing investeren door te leren

Wil je zelf aan de slag met online marketing of wil je beter begrijpen waar online marketing om draait? Dan is het verstandig om zelf te investeren in kennis. De cursussen van [b]reik. zijn gericht op de praktijk en geven cursisten praktische handvatten waarmee ze zelf aan de slag kunnen. Omdat we onze kennis van, en onze passie voor online marketing graag met je delen, wordt je inhoudelijk een betere gesprekspartner voor je bedrijf en of marketingafdeling als het gaat over online marketing.

Leer met de cursus Facebook adverteren  direct in één dag hoe je de kracht van Facebook en Instagram kan gebruiken voor jouw business!

Leer met de cursus e-mailmarketing direct in één dag hoe je het [ postvak in ] positief in kan zetten voor jouw business

Leer met de cursus SEO optimalisatie direct in één dag hoe je Google kan laten werken voor de groei van jouw business