Cursus Online marketing

bereik meer met breik.

Wil je zelf aan de slag met online marketing of wil je beter begrijpen waar online marketing om draait? Dan is het verstandig om zelf te investeren in kennis. De cursus online marketing van [b]reik. zijn gericht op de praktijk en geven cursisten praktische handvatten waarmee ze zelf dagelijks aan de slag kunnen. Omdat we onze kennis van, en onze passie voor online marketing graag met je delen, wordt jij inhoudelijk een betere gesprekspartner voor je bedrijf en of marketingafdeling als het gaat over online marketing.

investeren in online marketing door te leren

bereik meer met breik.

Leer met de cursus Facebook ads  direct in één dag hoe je de kracht van Facebook en Instagram kan gebruiken voor jouw business!

Leer met de cursus email marketing direct in één dag hoe je de kracht van het postvak in kan gebruiken voor jouw business 

Leer met de cursus SEO optimalisatie direct in één dag hoe je Google kan laten werken voor de groei van jouw business 

Cursus facebook adverteren

Je kunt ook zelf succesvol zijn met facebook ads

Je herkent het vast wel, collega ondernemers die tijdens een netwerkbijeenkomst vertellen hoe ze via Facebook hun klanten bereiken, meer verkeer op de website en webshops krijgen en ook nog eens meer verkopen. Succesvol zijn met Facebook marketing wil natuurlijk iedereen. Maar hoe krijg je het voor elkaar? Door even op de knop promoten te drukken en wat advertentiebudget toe te voegen lijkt Facebook jou te willen helpen Maar is dat wel echt zo? Voor je het weet kost Facebook adverteren jou een hoop geld en is Facebook de enige die echt profiteert. Omdat scenario te voorkomen is het handig om een cursus Facebook adverteren te volgen. Je leert dan eenvoudig je doelgroep te vinden en maken, interesse targeting toe te passen en retargeting op basis van interactie of verkeer van op jouw website. Je krijgt antwoord op de vraag hoe werkt Facebook adverteren?

Cursus Facebook adverteren.

Cursus zoekmachine optimalisatie

JE WILT DAT JE WEBSITE BETER GEVONDEN WORDT IN DE ZOEKMACHINE

Aan bezoekers heb je niks! Deze uitspraak geldt natuurlijk alleen als de bezoekers op jouw website niet relevant zijn. Met andere woorden; mensen landen op jouw website en zien niet in één oogopslag wat ze zoeken en klikken weer weg. Dat is niet alleen slecht voor jouw business maar ook nog eens slecht voor jouw online autoriteit. Door te optimaliseren krijg je meer bezoekers op je website. Zoekmachine optimalisatie [SEO] is niet een onderdeel van je marketingstrategie dat je er even bij doet. Zoekmachine optimalisatie is een vak apart en verdiend veel van jouw aandacht. Als je tenminste online beter gevonden wilt worden. Hoe jij je online vindbaarheid kunt verbeteren leer je op tijdens de cursus zoekmachine optimalisatie SEO.

Cursus zoekmachine optimalisatie

cursus email marketing

ALS JE MEER WILT DAN ALLEEN EEN DIGITALE NIEUWSBRIEF

Een email versturen kan iedereen. Maar de aandacht van ontvanger pakken en vasthouden vraagt vaak net even een andere aanpak. Hoe doe je dat? Op welke momenten verstuur je een e-mail en met welk doel verstuur je die? Tijdens de cursus e-mailmarketing gaan we met deze vragen aan de slag. Naast het versturen van digitale nieuwsbrieven staan tal van andere onderwerpen centraal. Onderwerpen zoals de reis die iedere klant maakt van oriëntatie tot aankoop. En hoe je op die reis in kunt spelen en hoe je met email marketing mensen aan je kunt binden. Email marketing heeft ook een juridische kant met het oog op Algemene Verordening Gegevensbescherming [AVG]. Alle zaken waar we uitgebreid bij stil staan tijdens de cursus email marketing.

Cursus e-mailmarketing breik.nl

laat je bedrijf groeien met online marketing

ontdek de quick wins

Soms heb je het idee dat je er niet uithaalt wat er in zit. Je wilt de online kansen die er zijn graag benutten maar weet niet waar je moet beginnen. Ontdek de mogelijkheden en de kansen die een goede online marketingstrategie jouw bedrijf bieden. We kijken waar de quick wins in jouw marketingstrategie liggen en je ontvangt verbeterpunten, aanbevelingen en kansen die benut kunnen worden. Wat zijn Quick Wins? Ontdek het zelf, of vraag ze meteen aan…

Quick wins online marketing scan breik.nl