We zijn zo trots als een pauw

op onze klanten!

Zo trots als een pauw op

Blue Green Holiday

Beleef Zeeland en huur één van de vakantiehuizen in het bekende vissersplaatsje Yerseke of omgeving. Een heerlijke vakantie aan de Oosterschelde.

Zo trots als een pauw op

HUBO serooskerke

Met veel kennis en advies op ieder vakgebied staat het team uit Serooskerke voor je klaar. Heb je een klus? Doe het zelf, doe het samen of laat het doen!

Zo trots als een pauw op

vogelverschrikker.nl

Vogelverschrikker.nl helpt op een diervriendelijke manier vogels en ander wild te verjagen. Overlast is storend en kost vaak geld. Met de juiste producten lossen zij overlast op.

Zo trots als een pauw op

Berkenhof Tropical Zoo

Berkenhof Tropical Zoo is door de ANWB uitgeroepen tot de leukste attractie van Zeeland! In de Kwadendamse mini jungle van Berkenhof Tropical Zoo valt er een hoop te beleven!

Zo trots als een pauw op

Scooter Huren Zeeland

Een scooter huren in Zeeland is de ideale manier om de provincie te ontdekken. Neem bijvoorbeeld Zuid-Beveland. Daar ligt Goes centraal als aantrekkelijke, historische stad. Met de scooter ontdek je de Zak van Zuid-Beveland

Wat anderen vertellen

Want mond op mond reclame is het mooiste

Jan Valkier
Jan Valkier
Lees verder
Namens Watervliet Zeeland op 11 juli 2017 deelgenomen aan de cursus Adverteren op Facebook. BereikPartners heeft hier middels solide doelstellingen en nuttige tips een heel goede cursus voor opgezet. De trainer Bert Paauwe weet op een enthousiaste wijze en gepast tempo les te geven. Met name de persoonlijke aandacht was voor 'ons' cursisten een groot pluspunt. Nogmaals bedankt Bert!
Withagen Attractie Verhuur
Withagen Attractie Verhuur
Lees verder
Bert Paauwe heeft voor onze ondernemers vereniging recreatie en toerisme de Brabantse Wal een training gegeven advertenties maken op Facebook. Dit deed hij met zeer veel passie en vakkennis. Hierdoor hebben onze leden weer een enorme slag kunnen maken op Facebook. Bert bedankt hiervoor.
Ronny van Werkhoven
Ronny van Werkhoven
Lees verder
Zeer nuttige cursus "Adverteren op Facebook" gevolgd. Cursusleider was zeer kundig en inspirerend. Veel geleerd en snel resultaat geboekt in de praktijk. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar maximaal rendement voor zijn marketingbudget!
Marc Bomer
Marc Bomer
Lees verder
Onlangs een zeer zinvolle (opfris)cursus Google-vindbaarheid gevolgd. Erg gezellig en leerzaam, met goede persoonlijke uitleg. Zeer tevreden!
Previous
Next
Offline adverteren het logo van breik staat voor brereik!
Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies. Deze cookies zijn nodig om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.