Vacature stage marketing

Jouw sprong in de praktijk!

Word jij onze nieuwe stagiair Marketing? We bieden een unieke stageplek in marketing communicatie. Ben jij een ambitieuze student die niet alleen wil leren, maar ook echt iets wil bijdragen? Dan is dit jouw kans om praktijkervaring op te doen in een inspirerende en ondersteunende omgeving.

Jouw rol als stagiair(e) bij breik.

Je leert de fijne kneepjes van het vak

Als stagiair(e) bij Breik krijg je de kans om direct bij te dragen aan onze marketing- en communicatieprojecten. Dit is geen stage waar je dagen vult met koffie halen en enveloppen vouwen. Nee, bij ons ga je echt aan de slag met uitdagende opdrachten die aansluiten bij jouw studie. Je werkt aan echte projecten, krijgt verantwoordelijkheden en leert de fijne kneepjes van het vak.

Je takenpakket is breed en gevarieerd. Denk aan het meewerken aan online marketingcampagnes, het schrijven van content, het ondersteunen bij social media activiteiten, en het meedenken over strategieën. Jouw frisse blik en creatieve ideeën zijn van harte welkom!

wat kun je verwachten:

stage lopen bij breik.

leren, groeien en écht iets bijdragen

wat wij verwachten:

Een stage bij breik. biedt je de kans om je professionele vaardigheden te ontwikkelen in een echte werkomgeving. Je doet niet alleen waardevolle ervaring op, maar krijgt ook de kans om je netwerk uit te breiden en een voorsprong te krijgen op de arbeidsmarkt.

Ben jij klaar om te leren, te groeien en écht iets bij te dragen? Solliciteer dan voor een stage Marketing  bij ons en zet de eerste stap in jouw carrière.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of stuur direct je CV en motivatiebrief. We kijken uit naar je sollicitatie!

We zijn zo trots als een pauw

op onze klanten

We zijn zo trots als een pauw op onze klanten. We werken voor verschillende bedrijven uit verschillende branches. Dat doen we voor iedere project groot of klein met onze nuchtere aanpak en 100% betrokkenheid. Want samen willen  het maximale bereik. Echt relevant bereik, je kent dat wel…… dan dan bereiken jouw klanten jou en dat maakt ons trots. Direct voor jou aan de slag? Maak snel een afspraak!

online marketing waardoor jouw bedrijf groeit

Bereik meer met breik.