Vacature Online Marketeer

Zet jouw carrière in bloei!

Word jij onze nieuwe Online Marketeer? breik. is gevestigd in Kapelle, ook wel bekend als de Bloesem van Zeeland. Wij nodigen je uit om jouw carrière in bloei te zetten.

Wij zijn een strategisch online marketing bureau en we zijn op zoek naar een gedreven en ervaren online marketeer. Is jouw passie het bedenken van digitale strategieën en ben je een expert in het realiseren van impactvolle campagnes? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons team!

Jouw rol als marketeer bij breik.

Je bent een belangrijke schakel in onze digitale marketinginspanningen.

Als online marketeer bij breik. ben je een belangrijke schakel in onze digitale marketinginspanningen. Jouw vermogen om kansen te zien en meetbare resultaten te leveren, helpen onze klanten om hun online zicht- en vindbaarheid te vergroten. Of het nu gaat om SEO, social media, e-mailmarketing of online advertising, jouw inzichten en kundigheid doen er toe en zetten de gewenste doelgroepen in beweging.

Met sterke analytische vaardigheden en kennis van tools als Google Analytics, Google Ads, en Google Tag Manager optimaliseer de campagnes van onze klanten. Je houdt de laatste online marketing trends in de gaten en past deze toe om onze digitale expertise te versterken en te delen.

Je krijgt de kans om mee te werken aan SEO en SEA strategieën en opvallende social media campagnes voor toonaangevende organisaties en onderhoud regelmatig contact met ze.

wat kun jij verwachten:

werken bij breik.

Wij geloven we in de kracht van zelfstandigheid

wat wij verwachten:

Bij breik. ben je geen nummer, maar een belangrijk onderdeel van het succesverhaal van onze klanten. We zijn altijd op zoek naar mensen die verantwoordelijkheid kunnen dragen, zelfstandig kunnen werken en tegelijkertijd grote waarde aan teamwork hechten.

Ben jij klaar om aan de slag te gaan in een omgeving waar jouw talent erkend en gewaardeerd wordt? Neem contact met ons op of solliciteer direct op een van onze vacatures. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe jij denkt bij te kunnen dragen aan ons team.

We zijn zo trots als een pauw

op onze klanten

We zijn zo trots als een pauw op onze klanten. We werken voor verschillende bedrijven uit verschillende branches. Dat doen we voor iedere project groot of klein met onze nuchtere aanpak en 100% betrokkenheid. Want samen willen  het maximale bereik. Echt relevant bereik, je kent dat wel…… dan bereiken jouw klanten jou en dat maakt ons trots. Direct voor jou aan de slag? Maak snel een afspraak!

online marketing waardoor jouw bedrijf groeit

Bereik meer met breik.