wat zijn quick wins

kleine verbeteringen met grote impact

Quick Wins is een begrip dat veel wordt gebruikt in binnen online marketing. Je kunt de term Quick win vergelijken met wat ze in de commerciële wereld ook wel laag hangend fruit noemen. Bij laaghangend fruit komt het komt er op neer dat er prioriteit wordt gegeven aan makkelijk te scoren klanten, diensten en of producten.

Wat zijn online quick wins?

snelle verbeteringen in de online marketing strategie

De regel van laaghangend fruit geldt voor de Quick Wins in de wereld van online marketing ook. Quick wins zijn eenvoudige of makkelijk te scoren verbeteringen of aanpassingen met betrekking tot bijvoorbeeld de online marketing strategie, social media strategie, de website of webshop en alle andere onderdelen die in rol spelen in online marketing.

Het mooie van quick wins is, dat je met relatief weinig inspanning een grote verbetering kan doorvoeren. Vaak zijn er in de bestaande situatie gewoon nog wat onderdelen in je online marketing strategie die je eenvoudig kunt verbeteren. Ook wanneer je er voor kiest je online marketing te reorganiseren gaat dat vaak over een lange periode. Om de langere periode te overbruggen kun je door het zoeken naar quick wins in je online marketingplan de reorganisatieperiode overbruggen

wat zijn quick wins vraag ze gratis aan en ontdek ze op breik.nl

Hoe laat je jouw bedrijf groeien door online marketing?

ontdek de online quick wins

Soms heb je het idee dat je er niet uithaalt wat er in zit. Je wilt de online kansen die er zijn graag benutten maar weet niet waar je moet beginnen. Ontdek de mogelijkheden en de kansen die online marketing jouw bedrijf bieden. We kijken waar de quick wins liggen en je ontvangt verbeterpunten, aanbevelingen en kansen die benut kunnen worden. Gratis en vrijblijvend. Ontdek het zelf……..   

Quick wins online marketing scan breik.nl